NAUJAMETINIS KONCERTAS_CHRIS NORMAN & ELO BY PHIL BATES

DATA

2022-12-29, 19:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Šiaulių arena, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Nemokamai: iki 6 metų amžiaus imtinai neužimant papildomos sėdimos vietos (renginio vietoje pateikti amžių įrodantį dokumentą)

Renginio trukmė: 4 val.

Pertrauka: Yra

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
Renginys pasibaigęs
NAUJAMETINIS KONCERTAS_CHRIS NORMAN & ELO BY PHIL BATES

Naujametiniai Chriso Normano ir „ELO by Phil Bates“ koncertai

Gruodžio 29 – 31 dienomis Šiauliuose, Klaipėdoje ir Kaune skambės muzika, kuri niekada nesensta! Gera tradicija tapę naujametiniai renginiai didžiausiose Lietuvos arenose šį sykį kviečia palydėti senuosius metus kartu su pasaulinio garso grandais – legendiniu Chrisu Normanu ir grupe „Electric Light Orchestra by Phil Bates“, kuriai akompanuos Kauno miesto simfoninis orkestras.

Šventiniame dviejų dalių koncerte skambės populiariausi šių grupių roko klasikos hitai, prilygstantys prabangiam šampanui, kurio skonis kasmet vis geresnis. Tai – „Midnight Lady“, „Stumblin‘ In“, „Living Next Door to Alice“, „Needless and Pins“, „I‘ll Meet You at Midnight“, „Don't Play Your Rock 'N Roll to Me“, „What Can I Do“ ir daugybė kitų iš „Smokie“ ir Chriso Normano repertuaro. „Electric Light Orchestra by Phil Bates“ arsenale – geriausi kultinės aštuntojo dešimtmečio „ELO“ kūriniai - „Don‘t Bring Me Down“, „Confusion“, „Mr. Blue Sky“, „Hold On Tight“, „All Over The World“, „Ticket To The Moon“ ir daugybė kitų.

CHRIS NORMAN – auksinis „Smokie“ balsas
Chrisas Normanas (tikras vardas Christopher Ward Norman) gimė 1950 m. Jungtinės Karalystės Jorkšyro grafystėje, artistų šeimoje. Būdamas dvylikos jis įstojo į Bradfordo berniukų mokyklą, kur sutiko savo bendražygius – būsimus „Smokie” narius Alaną Silsoną ir Terry Uttley.

Pirmųjų grupės pavadinimų buvo daug ir įvairių, tačiau tikroji kūrybinė sėkmė atėjo 1975 m., kai buvo išleistas ilgai brandintas debiutinis grupės „Smokie” albumas „Pass It Around”, sukurtas kartu su garsiais to meto prodiuseriais ir dainų autoriais – Nicky Chinnu ir Mike’u Chapmanu. 1978 m. galima drąsiai vadinti „Smokie” aukso amžiumi – buvo išleistas albumas „The Montreaux Album”, sulaukęs aukščiausių kritikų vertinimų, o Chriso Normano ir Suzie Quatro dueto daina „Stumblin’ in” pateko į amerikietiškojo „Billboard” TOP-10 pozicijas.

Nors 1986 m. Chrisas Normanas paliko „Smokie” ir pradėjo solinę karjerą, jo diskografija išties įspūdinga – išleista virš 50 singlų ir daugiau kaip 30 albumų, pasaulyje parduota daugiau kaip 30 milijonų įrašų. Naujausias dainininko darbas – studijinis albumas „Just a Man“ – pasirodė 2021 m. gruodį.

„Electric Light Orchestra“ by Phil Bates ir Kauno miesto simfoninis orkestras

Kultinės grupės hitus scenoje atliks dainininkas ir gitaristas Philas Bates‘as, buvęs „ELO Part 2“ ir „The Orchestra“ narys, jau daugiau kaip 25 metus sėkmingai koncertuojantis įvariose pasaulio šalyse. Saugodamas „Electric Light Orchestra“ kūrybinį palikimą, Philas Bates‘as teikia išskirtinį dėmesį autentiškam „ELO“ skambesiui, tačiau tuo pat metu nuolat ieško ir naujų akcentų. Naujųjų metų išvakarėse žiūrovai turės unikalią galimybę klausytis fantastiškos „Electric Light Orchestra“ muzikos, praturtintos itin galingu akompanimentu, kurį projektui padovanos Kauno miesto simfoninis orkestras, vadovaujamas Algimanto Treikausko.

Koncertus organizuoja MEDUSA CONCERT - www.medusaconcert.lt

ORGANIZATORIUS:

UAB “Medusa Concert”

V. Putvinskio g. 30a-3, LT-44211 Kaunas

Įmonės kodas 135812959

PVM kodas LT358129515

 

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI