Kino filmas "Mumijos"

DATA

2023-02-12, 12:00 val.

Vieta

Anykščių kultūros centro KINO salė, Anykščiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
Kino filmas

Režisierius: Juan Jesús García Galocha
Kalba: lietuvių / 

Po Egipto piramidėmis slypinčiame požeminiame mumijų mieste gyvena Tutas, meistriškai vairuojantis karietas (senovinis mumijų sportas, iš kurio išsivystė Formulė-1). Faraonui įsakius, Tutas privalo vesti princesę Neferę (nors nė vienas iš jų netrykšta simpatija vienas kitam), į vestuves privalo atsinešti imperatoriškąjį žiedą, kuris lyg tyčia... dingo.

Žiedą suranda lordas Silvestras Karnabis – ambicingas ir ne itin malonaus tipas. Tai sužinojęs, Tutas ryžtasi leistis į žmonių pasaulį, kad surastų jam teisėtai priklausančią relikviją. Kartu su princese Nefere, dvylikamečiu broliuku Sekhemu ir pastarojo naminiu gyvūnėliu – krokodiliuku, išsiruošia į kelionę ir atsiduria mūsų dienų Londone, o ten užverda tokie nesusipratimai, kuriozai ir nuotykiai, kad tik spėk dairytis.

Filmą lietuviškai įgarsino Monika Marija Paulauskaitė – Laukė, Merūnas Vitulskis, Audrius Giržadas, Oskaras Pranas Tamošaitis, Vaidotas Martinaitis, Marius Čižauskas, Augustė Vedrickaitė, Gytis Balčiūnas ir kiti.

 

 

ORGANIZATORIUS:

VŠĮ “Baltas ekranas”

Įm. k. 304764379

PVM k. LT100011449415

Jaunystės g. 10 – 33, Rokiškis

 

PVM netaikomas pagal PVM įstatymo 23 straipsnį

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI